Szűrés

A(z) IFA 2023 kulcsszót tartalmazó cikkek

Bőröndbe integrált kijelzőmegoldást mutatott be az LG

2023. szeptember 2. -

Az LG Electronics (LG) egy új lifestyle kijelzője globális bevezetését jelentette be a 2023-as IFA kiállításon. A StanbyME Go (27LX5 modell) névre keresztelt, stílusos hordtáskába integrált eszköz 27 hüvelykes érintőképernyőt és 20 wattos négycsatornás hangszórórendszert kapott. A korábban bemutatott egyedi StanbyME készülék különlegességeire építve fejlesztett 27LX5 emlékezetes és szórakoztató pillanatokat szerezhet az úton levőknek.

Tovább

Fókuszban a HONOR Magic V2, valamint a telefont és a kézi táskát ötvöző HONOR V Purse

2023. szeptember 1. -

A HONOR tartotta az IFA 2023 konferencia nyitóelőadását, amelyen bemutatta stratégiai vízióját a jövő okostelefonjai terén. A „Nyiss a holnapra” című nyitóelőadásban George Zhao, a vállalat vezérigazgatója vázolta fel a cég elköteleződését az innovációk iránt, példaként a HONOR legkönnyebb és legvékonyabb hajlítható okostelefonját, a Magic V2-t említette. 

Tovább

A Samsung a SmartThings megoldásaival teremt kapcsolatot emberek és eszközök között

2023. augusztus 31. -

A Samsung az IFA 2023 kiállításon mutatja be az összekapcsolt otthonokra irányuló újításait és SmartThings megoldásaira vonatkozó elképzeléseit. Az új lehetőségekkel a felhasználók Európa-szerte olyan témákra helyezhetnek még nagyobb hangsúlyt, mint az energiafelhasználás, a fokozott biztonság, a szórakozáshoz való hozzáférés vagy a hatékonyabb mindennapi élet elősegítésének kérdése. 

Kulcsszavak: Samsung, IFA 2023
Tovább

A HONOR újragondolja az okostelefonok jövőjét

2023. augusztus 30. -

Az IFA előtt a HONOR néhány AIGC alkotóval együtt dolgozott azon, hogy megmutathassák, mit gondolnak a jövő okostelefonjairól.

Tovább